Rengjør Wrap Cling Wrap Distributor

Rengjør Wrap Cling Wrap Distributor

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd er en av de beste PVC cling film produsenter, velkommen til å importere billig PVC cling film fra vår fabrikk. Hurtige detaljer Material: LLDPE Type: Stretch Film Bruk: Emballasje Film Feature: Fuktighetsbevisende Hardhet: Soft Processing Type: Casting ...

Produktdetaljer

Trekk:

Kan brukes i mikrobølgeovner og kjøleskap: Cling Wrap smelter ikke eller brister ved ekstreme temperaturer. Frosne matvarer pakket inn i PE kan umiddelbart tines eller oppvarmes i en mikrobølgeovn.

Enkel å bruke: PE cling wrap grip tetter enhver overflate, inkludert plater, glass eller keramikk ware. På grunn av masselastisiteten til filmen, er det lett å strekke og tette noen matbeholder.

Hold ferske produkter hydrert: PE cling wrap har riktig gass og vanndamp overføringshastighet for å redusere respirasjonen av frukt og grønnsaker for å hindre dehydrering.

Opprettholde friskhet og opprettholde smaken av fersk mat: PE CLING WRAP er som et andre lag av hudbarriere som utvider holdbarheten til fersk mat. Det holder fuktighet i maten mens du opprettholder en frisk smak og farge.

Forbedret visning: PE cling wrap utviser høy gjennomsiktighet og glanset utseende i sine filmer. Dette bidrar til å forbedre den visuelle presentasjonen av maten. M-emballasje gjør maten mer frisk og sikrer de beste produktene.

Hygiene: Gir en steril og hygienisk barriere for å hindre mat lukt og bakterier. Pass på at mikrobølgeovnen eller kjøleskapet ikke spilder og beskytter maten mot rengjøring.

Et par:PE strekk Film maten brytes Neste:High Quality Cling Wrap Leverandør

Forespørsel