PE Cling Wrap Leverandør

PE Cling Wrap Leverandør

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd er en av de beste PE cling film produsenter, velkommen til å importere billig PE cling film fra vår fabrikk. Hurtigdetaljer Material: PE Type: Stretch Film Bruk: Cling Film Feature: Fuktprofil Hardhet: Soft Processing Type: Casting Transparency: ...

Produktdetaljer

produkt manual:

Konserveringsmiddel PE-film oppfyller hygienkravene for matredskaper, beholdere og emballasje.

Materialegenskaper:

1. Sanitær sikkerhet: Konserveringsmiddel PE-film oppfyller nasjonale mathygienestandarder og er egnet for ulike matemballasje.

2. Glanset og gjennomsiktig: Gjennomskinnelsen og glansen av den friske oppbevaringsfilmen er god, og produktverdien er forbedret.

3. Anti-tåkeegenskap: Når maten inneholder fuktighet er pakket i vanlig film, og overflaten er lett å kondensere vanndråper, er den tåkete, noe som resulterer i dårlig gjennomsiktighet og forgjengelig mat. Anti-fogging effekten av frisk PE-film er god, og vanndråpene kan automatisk spredes. Hold pakken med god gjennomsiktighet og sørg for fersken av maten.

4. Kaldmotstand: Friskbevarende PE-film har utmerket kaldt motstand og kan opprettholde god mykhet, selv når det er kaldt ved lav temperatur.

5. Emballasjegodkjenning: Siden PE-filmen har god mykhet og riktig vedheft, kan den være helt festet til pakken etter bruk.


Produktbruk

1. Husholdningsferske PE-film: hovedsakelig for husholdningsmat, for eksempel kjøling, frysing og annen emballasje.

2. Konserveringsfilm til matemballasje PE: hovedsakelig for emballasje av grønnsaker, frukt, kjøtt, sjømat og andre matvarer.

Et par:High Quality Cling Wrap Leverandør Neste:nei

Forespørsel