High Quality Cling Wrap Leverandør

High Quality Cling Wrap Leverandør

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd er en av de beste PVC cling film produsenter, velkommen til å importere billig PVC cling film fra vår fabrikk. Hurtige detaljer Material: LLDPE Type: Stretch Film Bruk: Emballasje Film Feature: Fuktighetsbevisende Hardhet: Soft Processing Type: Casting ...

Produktdetaljer

Produktnavn: Cling film

Merke: Chenxing

Materiale: PE / PVC

Spesifikasjon: 300mm * 10mic * 0.083kg * 0,1 kg

Lengde: 30M

GW: 0.183kg

NW: 0.083kg


Beskrivelse

Kan brukes i mikrobølgeovner og kjøleskap: det smelter ikke eller brister ved ekstreme temperaturer. Den innpakket frossen mat kan tines eller oppvarmes i en mikrobølgeovn umiddelbart.

Lett å bruke og enkel å bruke: Tett overflaten, inkludert plater, glass eller keramikk. På grunn av masselastisiteten til filmen, er det lett å strekke og tette noen matbeholder.

Ferskholdende produkter fuktighetsgivende: Pakken har en riktig gass- og vanndampoverføringshastighet, noe som kan bremse pusten av frukt og grønnsaker for å forhindre dehydrering.

Hold det friskt, hold smaken på fersk mat, og fung som et andre lag av hudbarriere for å forlenge holdbarheten til fersk mat. Hold fuktigheten inne i maten mens du opprettholder en frisk smak og farge.

Forbedret rendering: Utviser høy gjennomsiktighet og et skinnende utseende. Dette bidrar til å forbedre den visuelle presentasjonen av maten, noe som gjør maten mer frisk og sikrer de beste produktene.

Kostnadseffektiv: Ved å bruke avansert produksjons teknologi og høyverdige råvarer fra hele verden er det en tynn og slitesterk film som er ekstremt kostnadseffektiv sammenlignet med andre ledende produsenter.

Et par:Rengjør Wrap Cling Wrap Distributor Neste:PE Cling Wrap Leverandør

Forespørsel