Konkurransedyktige Pris Stretch Film

Konkurransedyktige Pris Stretch Film

Pallet Stretch Film Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd er en av de beste manuelle strekk film produsenter, velkommen til å importere billig manuell strekkfilm fra vår fabrikk. Hurtige detaljer Material: LLDPE, 100% jomfru råmateriale Type: Wrap Film Bruk: Emballasje Film Feature: ...

Produktdetaljer

Beskrivelse

Strekkfilmen er en slags superstrengende kraft og tilbaketrekkende egenskap av filmen, og produktet er kompakt og fastbundet i en enhet. Strekkfilmen kan gjøre de spredte små stykkene blitt en helhet, slik at produktet er jevnt i dårlig situasjon. Nye emballasjematerialer som ikke vil bli skadet i miljøet.

4 hovedtrekk i strekkfilm:

1. Den strakte filmen har gode selvbinding egenskaper;

2. Strekkfilm har god fleksibilitet og strekkbarhet;

3. Den strakte filmen har høy slagstyrke og punkteringsstyrke;

4. Den strakte filmen har en krympende minnesfunksjon.


applikasjon

Strekfilm brukes hovedsakelig i logistikktransport, vanligvis reflektert i transport av små varer, for eksempel alkohol, bokser, farmasøytisk emballasje og andre produkter.

Strekkfilm for elektroniske deler, byggematerialer, gummi, lav murstein, flis, skrue, tapet, lær, glassfiber, ikke-vevd stoff, papirrull, tråd, ledning, slange, diverse deler, møbler, instrumenter og Emballasje av utstyr.


Fordeler

Den har høy fleksibilitet, er ikke lett å bryte, har sterk anti-blasting kraft, sterk slagfasthet, sterk tåremotstand og sterk trekkraft, og kan erstatte boksemballasje.

Krympefrekvensen er stor, og artikkelen kan være tett innpakket etter varmekrymping. Hvis PE-gjennomgående pose (åpning i begge ender av posen) er krympet, kan endene på åpningen løfte artikkelen og tåle en vekt på 15 kg for enkel håndtering.

Et par:PE strekk Film Neste:Fuktbevisstrekfilm

Forespørsel