Mini strekkfilm

Mini strekkfilm

Mini LLDPE strekkfilm er laget med høy kvalitet LLDPE som basismateriale, og tillegg av tackifiers av høy kvalitet. Det varmes opp, ekstruderes, støpes og avkjøles deretter av kjølede ruller. Den har sterk seighet og høy elastisitet.

Produktdetaljer

Produkt introduksjon

Mini LLDPE-stretchfilmen bruker høy kvalitet LLDPE som underlag og tilfører en tackifier av høy kvalitet. Det varmes opp, ekstruderes, støpes og avkjøles deretter med en kjølevals. Den har sterk seighet og høy elastisitet. Det har fordelene med seighet, høy elastisitet, rivemotstand, høy viskositet, tynn tykkelse, kald motstand, varmemotstand, trykkmotstand, støvtett, vanntett, ensidig liming og dobbeltsidig liming. Det er mye brukt i papir, logistikk, kjemiske, plastiske råvarer, bygningsmaterialer, mat, glass og så videre.


Fordel:

Strekkfilmemballasje er en av hovedmetodene for å integrere, pakke sammen og palletere varer. Strekkfilm er en enkel og effektiv måte å beskytte pallbelastningen og bidra til å unngå skitt og fuktighet, og er en betydelig og effektiv måte.


Fordi den strukkede filmen har høy styrke og høy elastisitet, har den utmerket punkteringsmotstand og rivemotstand. Det kan unngå skade på gjenstander på grunn av stropp. Det har gode anti-løse, regntette, støvtette og tyverisikring. Den passer for alle. Formen på varene kan holde varene godt plassert uten å bli rotet bort, noe som fører til transportproblemer.


Vanlige produktspesifikasjoner :

Grunnleggende materiale

LLDPE

Tykkelse

20mic

Spesifikk vekt

0.919gr / cm3

polymer

LLDPE

Forlengelse

300%

Filmbredde

380mm

Rullelengde

300m

Kjernelengde

76mm eller 50mm

Farge

hvit, svart (farge kan være tilpasset)

Emballasje og kapasitet

Ikke sikkert, kan forhandles


Frakt og pakking

Alle forsendelses- og pakkesaker kan forhandles før det kan avgjøres. Dette er også for å gi deg en tilfredsstillende tjeneste, for hvis vi ensidig bestemmer, er det ikke respekt for deg, så hvis du er interessert, kan du kontakte oss så snart som mulig. Kontakt oss i navigasjonslinjen, hvis du er praktisk, kan du komme personlig.Et par:Edge Board Protector Recyclic Kraft Paper Enciromental Neste:Wrap Film Guangdong Maskin Og Hånd Pe Plast

Forespørsel