Mini strekk Film

Mini strekk Film

Mini LLDPE strekk Film er laget med høy kvalitet LLDPE som base materialet og tillegg av høykvalitets tackifiers. Det er oppvarmet, ekstruderte, kastet og så avkjølt av kjølt valser. Den har sterke seighet og høy elastisitet.

Chat Now

Produktdetaljer

Mini strekk Film

Mini LLDPE strekk Film er laget med høy kvalitet LLDPE som base materialet og tillegg av høykvalitets tackifiers. Det er oppvarmet, ekstruderte, kastet og så avkjølt av kjølt valser. Den har sterke seighet og høy elastisitet. Den har fordelene med sterke seighet, høy elastisitet, rive motstand, høy viskositet, tynne tykkelse, kaldt motstand, varmebestandighet, press motstand, støv motstand, vanntetthet, ensidig vedheft og tosidige vedheft, etc. Det er mye brukt i papirfremstilling, logistikk, kjemiske, plast råvarer, materialer, mat, glass og andre aspekter.


Fordel:

Strekk emballasjen er den primære metoden for unitizing, bunting og palletizing varer. Strekk filmen er en enkel og effektiv måte å beskytte pall-laster og unngå skitt og fuktighet.

Høy styrke, høy elastisitet, egnet for en figur av varer.

Gjennomhullingsmotstand og rive er utmerket, som kan unngå skade artikler forårsaket ved å binde og har gode anti-løs, regn-bevis, støv-bevis og tyveribeskyttelse effekter.

Et par:Manuell Stretch Film Leverandør Neste:Klar Pallettpakke Stretch Film

Forespørsel