Mini Stretch Film

Mini Stretch Film

Mini LLDPE Stretch Film er laget av høykvalitets LLDPE som basismateriale, og tilsetning av høykvalitets klebrig. Den er oppvarmet, ekstrudert, støpt og deretter avkjølt av kjølte ruller. Den har sterk seighet og høy elastisitet.

Chat nå

Produktdetaljer

Produkt introduksjon

Mini LLDPE-strekkfilmen bruker høyverdig LLDPE som underlag og legger til en høykvalitets klebriggjøringsmiddel. Den er oppvarmet, ekstrudert, støpt og deretter avkjølt av en kjølerulle. Den har sterk seighet og høy elastisitet. Den har fordelene ved seighet, høy elastisitet, tåremotstand, høy viskositet, tynn tykkelse, kaldmotstand, varmebestandighet, trykkmotstand, støvtett, vanntett, ensidig binding og dobbeltsidig liming. Det er mye brukt i papir, logistikk, kjemisk, plast råvarer, byggematerialer, mat, glass og så videre.


Fordel:

Strekkfilmemballasje er en av de viktigste metodene for å integrere, pakke og pakke varer. Strekkfilm er en enkel og effektiv måte å beskytte lastpallen på og forhindre smuss og fuktighet, og er en betydelig og effektiv måte.


Fordi den strakte filmen har høy styrke og høy elastisitet, har den utmerket punkteringsmotstand og tåremotstand. Det kan unngå skade på gjenstander på grunn av strapping. Den har gode anti-løse, regntette, støvtette og tyveri-effekter. Den passer for alle. Formen på varene kan holde varene godt plassert uten å bli ødelagt, noe som fører til transportproblemer.


Vanlige produktspesifikasjoner:

Grunnleggende materiale

LLDPE

Tykkelse

20mic

Spesifikk vekt

0.919gr / cm3

polymer

LLDPE

Forlengelse

300%

Filmbredde

380mm

Rull Lengde

300m

Kjerne lengde

76mm eller 50mm

Farge

hvit, svart (farge kan være tilpasset)

Emballasje og kapasitet

Ikke sikkert, kan forhandles


Frakt og emballasje

Alle forsendelses- og emballasjeforhold kan forhandles før det kan avgjøres. Dette gir deg også en tilfredsstillende tjeneste, fordi hvis vi ensidigt bestemmer oss, er det ikke respekt for deg, så hvis du er interessert, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Kontakt oss i navigeringsfeltet, hvis du er praktisk, kan du komme personlig.Et par:Manuell Stretch Film Leverandør Neste:Klar Pallettpakke Stretch Film

Forespørsel