Fuktbevisstrekfilm

Fuktbevisstrekfilm

Pallet Stretch Film Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd er en av de beste manuelle strekk film produsenter, velkommen til å importere billig manuell strekkfilm fra vår fabrikk. Hurtige detaljer Material: LLDPE, 100% jomfru råmateriale Type: Wrap Film Bruk: Emballasje Film Feature: ...

Produktdetaljer

Materiale: LLDPE, 100% ubegrenset råmateriale

Type: Wrap Film

Bruk: Emballasje Film

Funksjon: Fuktighetsbevis, fuktsikker

Hardhet: Myk

Behandlingstype: støping

Transparent: Gjennomsiktig

Opprinnelsessted: Kina (fastlandet)

Merkenavn: OEM

Modellnummer: B2

Merke: OEM

Gjeldende område: Logistikk; lndustry, Maskiner

Kjerne: papirkjerne

Kjernestørrelse: 2 tommer eller 3 tommer

HS-kode: 3920109090

Sertifikat: ISO SGS BV CTI

Farge: Gjennomsiktig

Produkt navn: Kina fabrikk produsent LLDPE innpakning film


Beskrivelse

Stretch-wrapped film (også kjent som wrap film) er laget av importert lineær low density polyetylen (LLDPE). Produktet er delt inn i to serier: håndfilm og maskinfoliefilm. Den har fordelene med gode strekkegenskaper, sterk tilbaketrekkingskraft, høy gjennomsiktighet og god punkteringsmotstand. Enten det brukes til kollektiv emballasje av produkter eller pallemballasje av varer, kan det oppnå fuktighet, støv, arbeidskraft, effektivitet og kostnadsreduksjon. Filmen er mye brukt i bulkpallemballasje.

Strekkemballasje er den primære metoden for å montere, pakke og pakke varer. Ingen annen pakke tilbyr de samme fordelene til samme pris. Strekkfilm er en enkel og effektiv måte å beskytte lastpall på og forhindre smuss og fuktighet.

Et par:Konkurransedyktige Pris Stretch Film Neste:Pall strekk Film

Forespørsel