Opp Tape hånd tetting Transperent laget av rekkefølgen Kina

Opp Tape hånd tetting Transperent laget av rekkefølgen Kina

Shenzhen Chengxing pakking & Material co, Ltd er en av de beste farge tape produsentene, Velkommen til å importere billige farge tape fra vår fabrikk. Rask detaljer materiale: BOPP bruk: kartong tetting selvklebende siden: ensidig lim: akryl lim Type: Trykk følsom funksjon: vanntett...

Produktdetaljer
Mange i tape produsentene å kjøpe Emballasjetype bånd, er det lett å bli brakt inn i en misforståelse, så vi bør velge fra?


Først av alt, kan du lukte smaken av pakking tape. Hvis smaken er veldig sterk, er det en lukt av sur lukt, som betyr at båndet har svært dårlig oppbevaring, særlig i lav temperatur miljø, vil den sprekke når det er i utgangspunktet fast på kartongen. Så, kan du også se lysstyrken på filmen, fargen på generelt dårligere båndet er mørkt. Igjen, kan du også se fargen på båndet. Vanligvis det hvitere utseendet på det gjennomsiktige tapen, mindre tape er, slik at vanlig feste kan sikres. 

Spørsmål: hvem er bedre inne pet pakking og pp pakking?

 

Svar: begge er av god kvalitet, nettopp fordi materialet er forskjellige.


 

   

  

Spørsmål: Hvordan vil du skille om stroppen jeg bruker er pp eller pet?

 

A: den enkleste måten er å se på overflaten av stroppen. Den glatte er pet stroppen og grov er pp stroppen.


 

  


Q: har du en strapping maskinen?

 

Svar: Ja, vi har også ombindingsmaskiner, semi-automatisk, helautomatisk, hånd-opererte.


 

  

 

Spørsmål: hvor er din nærmeste havn?

 

A: våre nærmeste porten er Shenzhen.


 

 

 

Isolerende tape i engros tape er en slags tape brukes av elektrikere for å hindre lekkasje og isolasjon. La oss ta en titt på relaterte kunnskap:


Det viktigste substratet av isolerende tape er en polyvinylklorid film, som er laget av belegg gummi-type trykkfølsomt lim, og produksjonsprosessen hovedsakelig omfatter to metoder: en rubbing og et belegg-metoden. Isolerende tape består av en base tape og et trykkfølsomt lim lag, der base båndet er vanligvis laget av bomullsklut, syntetisk fiber stoff og plastfolie, og gummi laget er laget av en compounding agent som gummi og tackifying harpiks.


I tillegg isolerende tape har god isolasjon, press motstand, flamme-retardancy, vær motstand og andre egenskaper, og passer for ledning tilkobling og elektrisk isolasjon beskyttelse.


Et par:Adhesive Tape Strong Tensile No Bubble Hot Selling Neste:Populær svart farge enkelt størrelse hot-melt adheisve tape

Forespørsel